Warning: file_get_contents(http://ipinfo.io/3.239.192.241) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 429 Too Many Requests in /var/www/epicbars.dk/public_html/wp-content/themes/epicbars-ny/header.php on line 39

Kødbyens barer

På bytur i Kødbyen. Det lyder måske ikke som det mest fristende at hænge ud eller gå i byen i gamle kødpakkelagre, i noget der mest af alt minder om et industriområde. Men ikke destomindre og over tid, er Kødbyen blevet meget mere end blot et engros-område. Indenfor den senere tid, er flere gallerier, kontorlandskaber og nu også barer dukket frem i den spøjse lille bebyggelse. Efter Kødbyen i flere år er blevet brugt som en del af Distortion, blomstrer området op med diskoteker, barer, cocktailbarer, homobarer, natklubber og elektroniske spillesteder, og byen i byen, byder på mange og store oplevelser samlet på ét sted.

Kødbyen byder på barer der giver en helt anderledes fest end hvad man er vant til fra indre by, og så endda uden at komme længere end gåafstand fra Hovedbanen. Find en bar med vores guide herunder, midt i Kødbyen i det vestlige København, om end du leder efter en cocktail, en god velskænket fadøl, kan du findes disse i Kødbyen. Kødbyens adresse er Flæsketorvet 79 – 1711 København V, og kan ses på korter herover.

Klik ind på de enkelte barer for at se beskrivelser, åbningstider og læse beskrivelser af de enkelte steder.